Stille kenmerken van Volkswagen Euro Van 2003

Volkswagen bestelwagen staat los van verschillende bestelwagens. Euro bestelwagen heeft een geprogrammeerde transmissie en een Elektronisch Stabiliteitsprogramma, dat een parallelle palletcontrolekader is dat de remmen afhankelijk van de situatie toepast om controle te houden. De kopers van Euro bestelwagen worden gegeven vier keuzen. Zij kunnen een gewone zeven-traveler GLS minivan krijgen. Een andere optie is Multi-van (MV), die een achterbank heeft die in een bed geloofd. Een MV Weekender Package met een verend dak is discretionair.

Als je echt naar de buitenkant kijkt, is de Eurovan 76,4 inch hoog, heeft hij een wielbasis van 115 inch en is hij in het algemeen 188,5 inch lang. Haze lichten zijn ingevoerd en combinatie wielen houden 16 inch banden. De Euro Van heeft een volledig vrije ophanging.

Zeven reizigers kunnen gemakkelijk in een Euro Van worden geplaatst. De GLS heeft tweede lijn container stoelen met dubbele inklapbare armleuningen. De Multi Van (MV) heeft dubbele, naar achteren gerichte tweede kolom containers. Een inklapbare derde kolom stoel is ge├»ntroduceerd in beide, maar de MV’s stoel verandert in een verwijderbare bed. Het grootste binnenvolume bedraagt 206 kubieke voet.

Een camper is uitgerust met een koelkast, een gasoven, een gootsteen en buiten leefruimte. Verschillende keuzes toegankelijk zijn het is uitgerust met een verwijderbare, twee-man focus zetel in plaats van de norm, volledig draaibare commandant zitplaatsen. Een Weekender bundel bevat verende dak, twee man bed, twee afgeschermde schuiframen, een latere batterij en een rug confronterende stoel op een koelkast.

Volkswagen’s 2.8 liter VR6 motor produceert 201 koppel. Geprogrammeerde transmissie met vier versnellingen en premium brandstof wordt voorgesteld. Het GLS model heeft meer dan 1.550 ponden laadvermogen. Euro bestelwagen heeft standaard geautomatiseerde stoppen in elk van de modellen. Side-sway airbags zijn niet toegankelijk. Oldtimer huren VW busje T1 zonder Chauffeur trouwbusje

De kilometerstand binnen de stadsgrenzen is 17,0 mpg terwijl op de weg 20,0 mpg. De lengte, breedte en hoogte van de bestelwagen zijn 188,5*72,4*76,4. De spoorbreedte voor en achter meet 63 en 61 duim. De schattingen van de beenruimte voor en achter zijn 37.8 en 28.3 inches. De hoofdruimte voor en achter is 39.3 en 41.3 inches. Sommige welzijnstypes van toestel omvatten oliedrukwaarschuwing, motortemperatuur, batterijwaarschuwing, lage koelmiddelenwaarschuwing, starthandicap, alarmalarm en veiligheidskader.

Sommige troost kantoren zijn 3 ingangen, boog licht, voor en achter begrip lichten, incomplete vloer console, fractionele vloer bedieningspaneel, Voor en achter bekerhouders, volledig materiaal main event, dag ‘s nachts achteruitkijkspiegel, cover vloer trim, Cargo verborgen capaciteit, vracht licht, climatronic koeling, onder stoel kanalen, luchtkanaal, auto-invert tape, handmatig intrekbare radio draad, achter jongeren welzijn entryway sloten, toerenteller, buitentemperatuur, diep gekleurde ramen en ga zo maar door

Toegankelijke carrosseriekleuren zijn Techno Blue Pearl, Tornado Red, Reflex Silver, Emerald Green Pearl, Colorado Red Pearl, Black Magic Pearl en Arctic White. Toegankelijke interieurkleuren zijn onder meer dim en beige. De hoogtepunten van de behandeling en de controle omvatten betrouwbaarheidscontrole, voor vijand van rolbar, de bar van de voorvering, lus terug veren, rek en pignon het leiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *